Σας προτείνουμε

There are no translations available.

Είστε μελετητής της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Κρήτης; Μάθετε για το περιοδικό μας "Κρητική Εστία", πως μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητής του ή να δημοσιεύσετε τις εργασίες σας σ' αυτό. Περισσότερα...

My Shopping Cart

Your cart is empty
Editions

Εκδόσεις της ΙΛΑΕΚ

There are no translations available.

Για την προώθηση της μελέτης και έρευνας και τη μετάδοση της γνώσης που αφορά στην ιστορία, λαογραφία και αρχαιολογία της Κρήτης, η ΙΛΑΕΚ προβαίνει στην έκδοση ιστορικών ή και αρχαιολογικών βιβλίων, περιοδικών και διατριβών που απευθύνονται στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, αλλά και σε ένα ευρύτερο, μη εξειδικευμένο κοινό.


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ"
Το 1987 η ΙΛΑΕΚ θέλοντας να δημιουργήσει ένα νέο βήμα για τους μελετητές της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Κρήτης ανέλαβε τη συνέχιση της έκδοσης ενός από τα "ελάσσονα" Κρητολογικά περιοδικά με συνεχή παρουσία – σε τρεις εκδοτικές περιόδους – από το 1948, του περιοδικού "Κρητική Εστία",  με τη μορφή της επιστημονικής επετηρίδας.

Συνδρομές
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε άμεσα με το ταχυδρομείο, σε όλο τον κόσμο, κάθε νέο τόμο της Κρητικής Εστίας, γνωστοποιήστε τα στοιχεία σας στον ταμία του Δ.Σ. της Εταιρείας. Δε θα χρεώνεστε με άλλα έξοδα πλην της αξίας του τόμου και των εξόδων αποστολής του.

Δημοσιεύσεις
Στο περιοδικό "Κρητική Εστία" δημοσιεύονται πρωτότυπες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες καλύπτουν όλες τις φάσεις της ιστορίας και του πολιτισμού της Κρήτης. Τα προς δημοσίευση κείμενα, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή (μέχρι 15 δακτυλογραφημένες σελίδες και συνοδευόμενα από περίληψη 15 περίπου στίχων στην αγγλική ή στη γαλλική γλώσσα) αποστέλλονται ταχυδρομικά στα γραφεία της Εταιρείας ή ηλεκτρονικά (με e-mail) στον υπεύθυνο της έκδοσης.